Denne bloggartikkelen om Filament kunnskap for FDM 3D printing gir deg en omfattende oversikt over de ulike plast polymerer som brukes i FDM 3D printing. Vi tar for oss alt fra ABS og PLA til PETG og Nylon, og gir deg en detaljert beskrivelse av egenskapene til hver enkelt.

Vår artikkel er laget med tanke på å hjelpe deg med å velge riktig filament for ditt prosjekt, og vi gir deg tips til hvordan du kan oppnå best mulig resultater med ulike materialer. Vi tar også for oss faktorer som påvirker print kvaliteten, som fuktighet og temperatur. Som en bonus deler vi også noen tips til hvordan du kan oppbevare filamentene dine på en måte som opprettholder deres kvalitet og levetid.

Enten du er en nybegynner eller en erfaren 3D-printer, vil vår Filament kunnskap for FDM 3D printing-artikkel være en uvurderlig ressurs for å lære mer om de ulike materialene som er tilgjengelige og hvordan du kan bruke dem på best mulig måte. Så, om du ønsker å øke din kunnskap om filament for FDM 3D printing, er denne artikkelen et nyttig pensum for deg.

Polymerer for 3D print

Lær mer om de ulike material egenskapene til de ulike plast polymerer brukt i 3D printer filament.

Klikk og lær mer om de ulike plast polymerene for 3D printing

Filament