Polyethylene

Se utvalg

PE (Polyethylene) HDPE

PE (Polyethylene) er et plastmateriale som er velegnet for bruk i 3D-printing. Det er kjent for sin god motstand mot kjemikalier og korrosjon, noe som gjør det ideelt for bruk i miljøer med aggressive kjemikalier. Det har også god fleksibilitet og elastisitet, noe som gjør det egnet for bruk i deler som krever bevegelse og fleksibilitet. PE har også god termisk stabilitet, noe som gjør det velegnet for bruk i høy-temperaturapplikasjoner. PE er også lett å forme, noe som gjør det enkelt å skape komplekse geometrier. Samlet sett er PE et populært valg for 3D-printing av deler som krever god motstand mot kjemikalier, god fleksibilitet og elastisitet, og god termisk stabilitet.

Fordeler

  • Høy styrke og motstand: HDPE er en profesjonell materiale som består av høytetthets polyetylen, som har høyere tøystyrke og motstandsegenskaper sammenlignet med lavere tetthets polyetylen.

  • Høy temperaturmotstand: HDPE har høyere temperaturmotstand og kan tåle høye temperaturer og stivhet.

  • God kjemisk motstand: HDPE har god kjemisk motstand mot reagenser, og har en perfekt liming av lagene, dette gjør at HDPE formstøpte deler kan være lik i karakteristikk og utseende som deler produsert ved injeksjonsstøping.

Ulemper

  •  

  •  

Bruksområder

 

PE sortiment

PE E-LENE industrielt filament
TREED FILAMENT PE - E-LENE
Salgspris539,00 NOK

Utvalg av Polyethylene

Se alt
PE E-LENE industrielt filament
TREED FILAMENT PE - E-LENE
Salgspris539,00 NOK